A hidrogén az "élet üzemanyaga", a létező leghatékonyabb antioxidáns, mely

  • regenerálja és fiatalítja a sejteket
  • támogatja az anyagcserét
  • segíti a fogyást
  • növeli a szellemi, fizikai teljesítőképességet
  • mélyebb, pihentetőbb alvást eredményez.

 

A hidrogénező pasztilla a vízbe (ásványvizes üveg, vizes palack stb.) helyezést követően körül-belül harminc napig folyamatosan aktív hidrogénben dús, 450 ppb sűrűségű vizet fejleszt. Egy csomag két darab hidrogénező pasztillát tartalmaz.  

 

A hidrogénezett víz rendszeres fogyasztása lehetővé teszi a napközben, stressz hatására felszabadult szabadgyökök eltávolítását. A legmérgezőbb szabadgyököt, a hidroxil-gyököt is képes semlegesíteni, melyre a szervezet saját maga képtelen. A hidrogénezett víz rendszeres fogyasztása növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet és erősíti az immunrendszert. Fogyasztásának köszönhetően mélyebbé, és pihentetőbbé válik az alvás, és egy idő után - a hatékonyabb anyagcserének köszönhetően - a nem kívánt súlyfelesleg is elkezd távozni.

A szabad hidrogénatomok a szervezeten belül bárhova (a sejtfalakon belülre, azaz bármely sejtbe) képesek eljutni, egyedüliként, az ismert antioxidánsok közül.

 

aktiv hidrogen

 

A hidrogén az emberi szervezetben végbe menő energiatermelési folyamat (így az emberi szervezet egyik) legfontosabb eleme: testünk a hidrogén segítségével képes kémiai energiát, azaz adenozin-trifoszfátot (ATP) előálítani. Az ATP hiánya számos betegség, mint például a rák, cukorbetegség, és még sok egyéb betegség előidézője. A fehérvérsejtek a legnagyobb ATP-fogyasztók, hiányuk esetén értelemszerűen a teljes immunrendszer gyengül.

 

 

hydrogen1

 

Go to top