A Vita-Focus Kft. alapítóinak célja olyan ismeretek átadása, melyek segítségével a hétköznapi ember is képes sikeresen válaszolni napjaink egészségünket érintő jelentős kihívásaira.

Ezen weboldal elsődlegesen az általunk esszenciálisan fontosnak tartott élettani ismeretek továbbadására, és a felhasznált technológiák megismertetésére szolgál. Megváltozott környezetünk hatással van az idegrendszerünkre, mely szoros együttműködésben működik hormonrendszerünkkel, ez pedig meghatározza az egész immunrendszer hatékonyságát. Az elmúlt ötven évben a táplálkozás minőségbeli és mennyiségi változása, az egyre rohanóbb, stresszesebb életvitel, a mozgáshiány, a mérhetetlenül megnövekedett elektroszmog és zajszennyezés teljesen újszerű, korábban ismeretlen problémákat okoztak és okoznak a szervezet működésében. Gondoljunk csak a rengeteg allergiás megbetegedésre, a cukorbetegség/inzulinrezisztencia térhódítására, a daganatos betegségek jelentősen megnövekedett számára vagy az autoimmun betegségekre! Ezen rendellenességekkel szemben természetükből fakadóan szintén a legmodernebb védekezésre és megelőzésre van szükség. A felsorolt, civilizált létformánkból fakadó körülményeken az emberek zöme nem vagy csak nehézkesen, és főként, csupán időlegesen képes változtatni.

Bemutatott technológiáink könnyen érthetőek, és a hétköznapokban gyorsan, gyakorlatiasan felhasználhatóak, ugyanakkor alapjaiban támogatják az egészséget. Amennyiben termékeinkről, vagy a honlapon felvetődő bármely témáról többet szeretne megtudni, kérjük, látogassa meg rendezvényeinket, képzéseinket, melyekről igyekszünk folyamatosan naprakész információkkal szolgálni. Mindemellett bármely felmerülő kérdés esetén készséggel válaszolunk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail elérhetőségünkön is.

Felvonultatott technológiáink a jelenlegi legkorszerűbb japán fejlesztések eredményei. A hidrogén-technológiáról az orvostudományi szaklapok tíz évvel ezelőtt azt írták, hogy a jövőben szerephez juthat a gyógyászati technológiákban, azonban csak elvétve lehetett találni róla publikációkat. Öt évvel ezelőtt már számos cikk írta, hogy a hidrogén-technológia lesz a jövő orvoslásának egyik meghatározó iránya. Ma pedig jelentős számú tanulmány igazolja világszerte a módszer egyedülálló és elengedhetetlen mivoltát.

Mindannyian tudjuk, hogy a mai ember környezetével és életvitelével adja testének a legnagyobb pofonokat. Mindezt szinte megállás nélkül. A Vita-Focus Kft. célja, hogy minél szélesebb körben és idejében segítsen kitérni ezen pofonok elől.

Várady Zsolt

 

Go to top