A Sagona kollagén 100%-ban tengeri halból készült kollagénpor. Egy csomag 30 tasakot, minden tasak 5g kollagént tartalmaz. A por egy pohár vízben feloldva fogyasztandó.

 

collagen(1)

 

A Sagona kollagén anti-aging hatását klinikai tesztek igazolják. Javul a bőr hidratáltsága, ezzel simábbá válik, mivel a mikro-ráncok száma csökken. Megelőzi a mélyebb ráncok kialakulását, mivel a bőr rugalmasabbá válik.

A kollagén a sejten belüli mátrix alapvető, szervezetünkben a legnagyobb arányban jelenlevő fehérjéje, mely a test fehérjéinek 30%-át alkotja.

A bőr kollagéntartalmának fenntartása és megőrzése a szép bőr és az egészség egyik alapfeltétele. A Sagona kollagén fogyasztása képes a bőr szépségét belülről kivirágoztatni, lévén esszenciális tápanyagokkal látja el azt. A Sagona tengeri kollagén biológiai értékesíthetősége szervezetünk számára kiváló, lévén a kollagén 95%-a már az elfogyasztását követő tizenkét órában felszívódik és beépül.

A Sagona kollagén emellett alkalmas a csontok, porcok egészségének megőrzésére, helyreállítására is. Fogyasztása jelentős segítséget nyújt a szervezet számára csonttörés, porckopás, fiziológiás elhasználódás esetén a csontok és porcok újjáépítéséhez, regenerálódásához.

Go to top