A Sagona Isanami chipek vagy pasztillák a japán csúcstechnológia termékei. Segítségükkel kivédhetőek a modern technikai környezethez kapcsolódó elektromágneses hullámok által létrehozott káros hatások.

A négy pasztillából álló kiszerelésben kapható Isanami ródiummal bevont kerámiaötvözetből készül. Az eszköz a bennünket körül vevő elektromágneses sugárzásnak az emberi test számára káros spektrumát az élő szervezetek számára pozitív sugárzássá alakítja.

isanami

Az élő sejtek gyenge mágneses, elektromos és elektromágneses intenzitással működnek. Ezért reagál a testünk a külső elektromágneses hullámokra. Sajnálatos módon szervezetünk minden hullámot (ha úgy tetszik: információt) elraktároz, köztük a sejtek számára káros frekvenciájú hullámokat is. Ezek a rezgések módosíthatják a DNS láncot, és zavart okoznak a sejtek anyagcseréjében. Az Isanami ezen káros elektromágneses hullámokkal szemben nyújt védelmet.

Az Isanami felhasználása a következőképpen történik.

Elektromos készülékeken alkalmazva a pasztillák megsemmisítik a készülék által kibocsátott ártalmas elektromágneses hullámokat. A chipeket használhatjuk hírközlési, távközlési, konyhai, szórakoztató elektronikai stb. eszközökön, így mindenekelőtt televízión, számítógépen, játékkonzolon, mobiltelefonon, mikrohullámú sütőn.

A bőrön alkalmazva az Isanami közvetlenül a testünk elektromágneses hullámait használja fel arra, hogy védelmet képezzen a külső hullámokkal szemben. A pasztillákat tehát rögzíthetjük a testünkhöz közel lévő tárgyakra, mint például a karóra, karkötő (ideális azon a kézen, amely a számítógép egerét kezeli), nyaklánc és így tovább.

A szett négy Isanami pasztillát tartalmaz. A négy öntapadó chipet könnyedén elhelyezhetjük olyan kis méretű készülékeken is, mint például a mobiltelefonok, tabletek, wi-fi routerek.

Négy pasztillányi speciális kerámiaötvözet és ródium tömege megfelel annak a minimális mennyiségnek, amely elegendő egy átlagos elektronikai eszköz által kibocsátott káros sugárzás semlegesítéséhez. (A pasztillák bármilyen alakzatban felszerelhetők, elrendezésüknek nincs jelentősége.)

Nagyobb teljesítményű berendezések, illetve az élő szervezetekre nézve fokozottan káros hullámok esetén több pasztillát szükséges elhelyezni!

Az öntapadó chipeket megtisztított, zsírtalanított felületekre lehet felragasztani. Szükség esetén a pasztillák eltávolíthatók, és általános háztartási ragasztóval újra felhelyezhetők.

A pasztillák összetétele:

  • Aktív ásványok (elektromos kő, ródium, kerámia, agyag)
  • NaX3AP6(BO2)3Si6OIO(OHF)4
  • X=Mg Fe és Mn Li és AP
  • Oxidált alumínium AL203
  • Szilícium SiO2

 

Go to top