A Iyashi-dome speciális, szénből készült fűtőpanelei mélyen a bőr alá sugározva teljes egészében felmelegítik az emberi testet.

A Iyashi-dome az egyéb melegítő berendezésekkel ellentétben belülről kifelé melegíti a testet, ami egyrészt a test teljes, (és a különböző szaunáknál lényegesen gyorsabb) felmelegedését eredményezi, másrészt pedig ez az irány a méregtelenítés iránya is egyben, ezért a toxinok ürítése rendkívül intenzívvé válik.

A Iyashi-dome szerkezeti felépítése a hatékonyság maximálását célozza. Míg a különféle infra szaunák és kabinok fűtőpaneljei egy síkban helyezkednek el, így azok közül egyesek melegítik a testet, míg mások nem, a Iyashi-dome fél henger alakja középre, a kezelt személy testére fókuszálja a hőt.

További lényeges különbség, hogy az infraszaunákkal ellentétben a Iyashi-dome nem rendelkezik termosztáttal, mely bizonyos értékek közt tartva a hőmérsékletet ki- illetve bekapcsol. A Iyashi-dome paneljei folyamatosan egyenletes teljesítményt adnak le, a felhasználó által beállítottaknak megfelelően.

A Iyashi-dome-ban a kezelt személy fekszik, mely pozíció fokozott relaxációt és jobb vérkeringést eredményez. Az ellazulás eredményeképpen a paraszimpatikus idegrendszer aktivizálódik, vagyis az immunrendszer elkezdi eltávolítani a táplálkozásból visszamaradt hulladékokat, a káros baktériumokat és vírusokat, valamint a helytelenül működő, rákos sejteket.

A Iyashi-dome nanotechnológiával, speciális ötvözetből (platina, gyémánt, alumínium, PIP-titán) készült katalizátorral rendelkezik. Ez a katalizátor folyamatosan elektronokat bocsát ki, így a használat során a kezelt személyből verejték formájában ürülő méreganyagot azonnal hatástalanításra kerülnek. (A mérgező, elektronhiányos, oxidatív pozitív ionok ugyanis felveszik a katalizátor által kibocsátott elektronokat, ezáltal ionikus egyensúlyba kerülnek, vagyis semlegesítődnek.) Így nem fordulhat elő, hogy a mérgező verejték felszívódik a bőrön, és visszajut a szervezetbe.

Go to top